Dyo's wifey

HOME ABOUT LINKIES BIASES GA BLOG FOLLOW DASHBOARD

Annyeong Haseiyo;  qtpie{s} . Ferra. Six{teen}top. Exostan. Multifandom. Kpoper. Kaisoo shipper.


-klik 8share untuk menambahkan pendapatan sambil berblogging SINI
-Sila click nuffnang sebelum follow!
-Like my fanpage & can exchange link!






© Skin by Atiqah Jaidin inspired by Myra. Image from . Re-edit by me. Do tell me if I do not credit yours.
Senarai Pemenang Yehet First Giveaway By Farah & Wawa
Sabtu, 4 Januari 2014 | 22 exostan(s)


Assalamualaikum & Annyeong Haseiyo!

Alhamdulillah Giveaway ni dapat sambutan jugak and mencapai lebih daripada 60 Peserta! Inilah first time kitaorang buat Giveaway bersama-sama dan InshaAllah Farah akan buat Giveaway ini seorang diri tanpa partner pada masa akan datang nanti ;) Sekarang ini tibalah masa yang ditunggu-tunggu oleh semua peserta Yehet first Giveaway By Farah & Wawa. Jadi, tahniah diucapkan kepada peserta yang menang dan yang tidak menang tu jangan kecewa & sedih, inshaAllah untuk Giveaway akan datang nanti korang pulak yang menang. Jadi, sila semak no. senarai peserta! Dengan lafaz bismillahirrahmanirrahim, Farah & Wawa mengumumkan senarai pemenang yang bertuah! Sorry if lambat umumkan pemenang, Farah sibuk sangat dengan sekolah hm, masuk sekolah je terus cikgu bagi homework banyak -,- hm. Sorry lagi sekali if buat korang tertunggu-tunggu. Disebabkan top referral tak balas pm saya di facebook untuk pilih hadiah, so Farah letak jelah mana2 hadiah ye.




TOP REFERRAL (TAHNIAH!!!!)

Kpop Bookmark By Fatin {TUNTUT} & Tudung Bawal By Vivian {TUNTUT}
http://kpopforeverh.blogspot.com/



 Kpop Bookmark By Fatin x 2 {TUNTUT}
[67] [55]

 Tudung Bawal By Vivian x 1 {TUNTUT}
[17]

 L.A Coffee By Random Random x1 {TUNTUT}
[6]




 Review Blog By Ana Ahmad x 20 {TUNTUT}
[15] [2] [13] [4] [61] [31] [6] [65] [43] [8] [24] [25] [32] [30] [14] [9] [11] [63] [66] [20]

 Review Blog By Izz x 10 {TUNTUT}
[44] [56] [36] [1] [29] [41] [48] [16] [53] [64]

 Review Blog & Cursor By ZulAizat Azmi x 2 {TUNTUT}
[53] [38]



 Edit Blogskin By Ken Eriksen x 1 {TUNTUT}
[28]



 Banner By Ikha Mohd x 2 {TUNTUT}
[37] [51]



 Header By Syaniz Syaza x 2 {TUNTUT}
[59] [14]

 Header, Cursor By Ayuni x 2 {TUNTUT}
[5] [9]

 Header, Icon By Arthur x 3 {TUNTUT}
[11] [49] [35]



 Topup RM10 By Arrien Amani x 1 {TUNTUT}
[66]

 Topup RM10 By SnowyAin x 7 {TUNTUT}
[50] [40] [18] [25] [38] [39] [48]

 Topup RM5 By Twinkly Star x 2 {TUNTUT}
[56] [43]

Hantar details seperti berikut [Pemenang Barang Pos]
Hai, saya pemenang YEHET FIRST GIVEAWAY BY FARAH & WAWA. Terima kasih kerana sudi sponsor :)
Nama:
Alamat:
No. Telefon:
Hadiah yang dimenangi:
Link penganjur: http://farahcreamypuff.blogspot.com/2013/12/yehet-first-giveaway-by-farah-wawa.html
No. Penyertaan:
Link Penyertaan:

Hantar details seperti berikut [Pemenang Topup] 
Hai, saya pemenang YEHET FIRST GIVEAWAY BY FARAH & WAWA. Terima kasih kerana sudi sponsor :)
Nama:
No. Telefon:
Hadiah yang dimenangi:
Link penganjur: http://farahcreamypuff.blogspot.com/2013/12/yehet-first-giveaway-by-farah-wawa.html
No. Penyertaan:
Link Penyertaan:
Hantar details seperti berikut [Pemenang Barangan Blog]
Hai, saya pemenang YEHET FIRST GIVEAWAY BY FARAH & WAWA. Terima kasih kerana sudi sponsor :)
Nama:
Hadiah yang dimenangi:
Link penganjur: http://farahcreamypuff.blogspot.com/2013/12/yehet-first-giveaway-by-farah-wawa.html
No. Penyertaan:
Link Penyertaan:
Tahniah kepada semua pemenang!
TARIKH TUNTUT HADIAH HANYA SEHINGGA 15/1/2014, JIKA TIDAK TUNTUT HADIAH SEHINGGA TARIKH BERIKUT, HADIAH ANDA AKAN DIBURNKAN. HARAP MAKLUM!

Jika anda telah tuntut hadiah sila comment no. penyertaan korang ditempat comment, bagi memudahkan untuk tahu siapa yang belum tuntut :)




Blogger Miss Unknown :) berkata...

Alhamdulillah menang review blog . Btw , Nana dah tuntut kat sponsor . Number penyertaan Nana --> 36 (:

 
Blogger sHeRrY berkata...

annyeong!
http://sherrylicious7.blogspot.com

 
Blogger Denaa Kiddo berkata...

Saya dah tuntut no 32.

 
Blogger Izzati Shaidi berkata...

65 dah tuntut :)

 
Blogger Aisya LCHAN berkata...

no. 31
saya dah tuntut

 
Blogger nurul aqylah berkata...

Bombor 67 . Saya dah tuntut . Thanks :D

 
Blogger Athirah ♥ berkata...

No 17 . Alhamdulillah menang . Terima kasih :)

 
Blogger N. Syahirah berkata...

Hehehe. Alhamdulillah :D dah tuntut. No. 16 http://iamfanofkpop.blogspot.com/2013/12/yehet-first-giveaway-by-farah-wawa.html

 
Blogger Noor Najwa berkata...

no 13 dh tuntut...

 
Blogger Arrien::@man!:: berkata...

Alhamdulillah, menang.. terima kasih penganjur & sponsor ;D

 
Blogger Tengku Izzurudin berkata...

Alhamdulillah. Menang jugak. :)

Terima kasih pertama sekali kepada pihak penganjur dan juga kepada semua para sponsor. Tak lupa juga kepada semua peserta GA ni. Tahniah. Terima kasih :)

 
Blogger Eyma su berkata...

saya menang dari Review Blog & Cursor By ZulAizat Azmi x 2 tapi mcm mana nak tebus hadiah tak boleh msg dia pon..fb dia tak boleh msg..http://www.eymasu.blogspot.com/

 
Blogger fiqah hamed berkata...

Jemput join sini..^^
http://fiqahhamed.blogspot.com/2013/12/simple-kpop-giveaway-part-2-by-nnabilah.html
dan
http://fiqahhamed.blogspot.com/2013/12/pencarian-bloglist-by-azyan-raihana.html

 
Blogger Wanie Seuk berkata...

25 dah tntut top up

 
Blogger MiaOnew berkata...

sy dh tuntut..no. penyertaan 10
:)

 
Blogger Juliet ❤ berkata...

Saya nmbor 40 dah tuntut :)

 
Blogger Syah berkata...

Hai!

jom join GA ni!


http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2014/01/new-year-giveaway-by-monster-and-lala.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2014/01/super-duper-awesome-giveaway-by-hannan.html

 
Blogger Athirah ♥ berkata...

Salam. Sy dh mesej sponsor.. tp dia masih x reply sampai sekarang. mcm mana nk tuntut hadiah ??? lama dh tggu. mohon pencerahan

 
Blogger Farah Hayati berkata...

wasalam, terima kasih kerana bagitahu :) nanti saya akan tanya dia kat fb or whatsapp :) sorry if sponsor tak bagi respon :-/

 
Blogger twinscraftlife berkata...

Hi! 안녕하세요~~! We are Twinscraftlife! we sell
purely handmade products such as pouch,
phone cover, pencil case, and more cute items!
쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
http://twinscraftlife.blogspot.com

 
Blogger A SY berkata...

You are tagged! Please comment back!
http://blalalableh.blogspot.com/2014/12/giveaway-contest-shawl-by-nursaila.html

 
Blogger Syah berkata...

Assalamualaikum..hai2

Saya menjual iphone,samsung,oppo,phone case,powerbank dan etc.
jemput singgh blog saya

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

ig @nurnasuha96_

whatsapp +60196117811

 

Catat Ulasan