Dyo's wifey

HOME ABOUT LINKIES BIASES GA BLOG FOLLOW DASHBOARD

Annyeong Haseiyo;  qtpie{s} . Ferra. Six{teen}top. Exostan. Multifandom. Kpoper. Kaisoo shipper.


-klik 8share untuk menambahkan pendapatan sambil berblogging SINI
-Sila click nuffnang sebelum follow!
-Like my fanpage & can exchange link!






© Skin by Atiqah Jaidin inspired by Myra. Image from . Re-edit by me. Do tell me if I do not credit yours.
Pergi Kem.
Isnin, 10 Disember 2012 | 7 exostan(s)


Tumblr_meqnsyws7e1qg1bxbo1_r1_500_large

Assalamualaikum, dah lama farah tak update blog kan? Anw, sekarang ni dah tak semangat nak berblogging sebab selalu online twitter je :-P hehehe. Dah lama blog ni berhabuk sebenarnya cuma tinggal nak bersihkan je, edit sikit-sikit and letak info terkini yang mampu Farah buat. Farah dah malas nak update post kat blog......harap faham :-) tak lama lagi Farah akan pergi kem pada hari Jumaat ni hingga hari Ahad sebab my parents suruh masuk ke kem tu untuk mengisi masa waktu cuti sekolah yang membosankan ini. Cakap pasal cuti sekolah memang mebosankan........asyik kena duduk rumah je tak pergi mana-mana pun :-( Haihh, twitter jelah yang dapat menghilangkan kebosanan Farah semasa dirumah. Gambar diatas tu comelkan? Anw, dia tu Luhan and face of the group of Exo-M! Dia memang pandai main game, hehehe #SajaNakBagiTahu. 11 Disember ada Showcase from Super Junior M, Exo-M and BTOB! Bila dengar pasal berita ni memang excited gila! Siapa yang tak suka kan kalau artis kesayangan datang Malaysia! Tapi malangnya.......Farah mana ada duit untuk pergi kesana :-( tak dapat nak tengok DongHae, Luhan and SungJae........tsk tsk tsk :'( takpa! satu hari nanti Farah akan jumpa mereka kat showcase, fanmeeting or etc. InshaAllah kalau ada rezeki mesti dapat jumpa mereka! Sekian 

Tahun depan nak PMR! Hwaiting!

Blogger Saiful Hasif berkata...

Wuuu , best lah pergi kem , kem kat mana tu ?

 
Blogger Farah Hayati berkata...

Kem dekat Shah Alam :-) mahal pulak tu -____-

 
Blogger Saiful Hasif berkata...

Lahhh ye ke . Hmm , kalau mahal tu mesti berkualiti kan ? Okay , enjoy your nice day of your kem !

 
Blogger Farah Hayati berkata...

yelah kot, haha okay :-) thanks asip!

 
Blogger Saiful Hasif berkata...

Pleasure ! ^-^

 
OpenID lelesurabayamadura berkata...

Ayo Farah, semoga masih semangat berblogging !

 
Blogger Farah Hayati berkata...

Haha thanks ;-)

 

Catat Ulasan