Dyo's wifey

HOME ABOUT LINKIES BIASES GA BLOG FOLLOW DASHBOARD

Annyeong Haseiyo;  qtpie{s} . Ferra. Six{teen}top. Exostan. Multifandom. Kpoper. Kaisoo shipper.


-klik 8share untuk menambahkan pendapatan sambil berblogging SINI
-Sila click nuffnang sebelum follow!
-Like my fanpage & can exchange link!






© Skin by Atiqah Jaidin inspired by Myra. Image from . Re-edit by me. Do tell me if I do not credit yours.
Senarai Pemenang Yehet First Giveaway By Farah & Wawa
Sabtu, 4 Januari 2014 | 22 exostan(s)


Assalamualaikum & Annyeong Haseiyo!

Alhamdulillah Giveaway ni dapat sambutan jugak and mencapai lebih daripada 60 Peserta! Inilah first time kitaorang buat Giveaway bersama-sama dan InshaAllah Farah akan buat Giveaway ini seorang diri tanpa partner pada masa akan datang nanti ;) Sekarang ini tibalah masa yang ditunggu-tunggu oleh semua peserta Yehet first Giveaway By Farah & Wawa. Jadi, tahniah diucapkan kepada peserta yang menang dan yang tidak menang tu jangan kecewa & sedih, inshaAllah untuk Giveaway akan datang nanti korang pulak yang menang. Jadi, sila semak no. senarai peserta! Dengan lafaz bismillahirrahmanirrahim, Farah & Wawa mengumumkan senarai pemenang yang bertuah! Sorry if lambat umumkan pemenang, Farah sibuk sangat dengan sekolah hm, masuk sekolah je terus cikgu bagi homework banyak -,- hm. Sorry lagi sekali if buat korang tertunggu-tunggu. Disebabkan top referral tak balas pm saya di facebook untuk pilih hadiah, so Farah letak jelah mana2 hadiah ye.




TOP REFERRAL (TAHNIAH!!!!)

Kpop Bookmark By Fatin {TUNTUT} & Tudung Bawal By Vivian {TUNTUT}
http://kpopforeverh.blogspot.com/



 Kpop Bookmark By Fatin x 2 {TUNTUT}
[67] [55]

 Tudung Bawal By Vivian x 1 {TUNTUT}
[17]

 L.A Coffee By Random Random x1 {TUNTUT}
[6]




 Review Blog By Ana Ahmad x 20 {TUNTUT}
[15] [2] [13] [4] [61] [31] [6] [65] [43] [8] [24] [25] [32] [30] [14] [9] [11] [63] [66] [20]

 Review Blog By Izz x 10 {TUNTUT}
[44] [56] [36] [1] [29] [41] [48] [16] [53] [64]

 Review Blog & Cursor By ZulAizat Azmi x 2 {TUNTUT}
[53] [38]



 Edit Blogskin By Ken Eriksen x 1 {TUNTUT}
[28]



 Banner By Ikha Mohd x 2 {TUNTUT}
[37] [51]



 Header By Syaniz Syaza x 2 {TUNTUT}
[59] [14]

 Header, Cursor By Ayuni x 2 {TUNTUT}
[5] [9]

 Header, Icon By Arthur x 3 {TUNTUT}
[11] [49] [35]



 Topup RM10 By Arrien Amani x 1 {TUNTUT}
[66]

 Topup RM10 By SnowyAin x 7 {TUNTUT}
[50] [40] [18] [25] [38] [39] [48]

 Topup RM5 By Twinkly Star x 2 {TUNTUT}
[56] [43]

Hantar details seperti berikut [Pemenang Barang Pos]
Hai, saya pemenang YEHET FIRST GIVEAWAY BY FARAH & WAWA. Terima kasih kerana sudi sponsor :)
Nama:
Alamat:
No. Telefon:
Hadiah yang dimenangi:
Link penganjur: http://farahcreamypuff.blogspot.com/2013/12/yehet-first-giveaway-by-farah-wawa.html
No. Penyertaan:
Link Penyertaan:

Hantar details seperti berikut [Pemenang Topup] 
Hai, saya pemenang YEHET FIRST GIVEAWAY BY FARAH & WAWA. Terima kasih kerana sudi sponsor :)
Nama:
No. Telefon:
Hadiah yang dimenangi:
Link penganjur: http://farahcreamypuff.blogspot.com/2013/12/yehet-first-giveaway-by-farah-wawa.html
No. Penyertaan:
Link Penyertaan:
Hantar details seperti berikut [Pemenang Barangan Blog]
Hai, saya pemenang YEHET FIRST GIVEAWAY BY FARAH & WAWA. Terima kasih kerana sudi sponsor :)
Nama:
Hadiah yang dimenangi:
Link penganjur: http://farahcreamypuff.blogspot.com/2013/12/yehet-first-giveaway-by-farah-wawa.html
No. Penyertaan:
Link Penyertaan:
Tahniah kepada semua pemenang!
TARIKH TUNTUT HADIAH HANYA SEHINGGA 15/1/2014, JIKA TIDAK TUNTUT HADIAH SEHINGGA TARIKH BERIKUT, HADIAH ANDA AKAN DIBURNKAN. HARAP MAKLUM!

Jika anda telah tuntut hadiah sila comment no. penyertaan korang ditempat comment, bagi memudahkan untuk tahu siapa yang belum tuntut :)